2012. február 8., szerda

Lesz ez még így se szinkronizált JOGLEJÁRT ÚJ DVD - Jelenlegi ára: 1 690 Ft +

EREDETI LEMEZ
SZINKRONOS
Vadonatúj, nem használt lemez, de nincs a tokon rajta a celofán!
Tartalom:
Isten mentsen mindenkit Melvintől, a gyerekek és kutyák rémétől, a szomszédok életének megkeserítőjétől, a pincérek mumusától. Melvin ugyanis kétségtelenül a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól eddig még mindenki falramászott.
Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a széplelkű festőművészt ki nem rabolnák, és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül, és bájos kiskutyája - aki korábban Melvin jóvoltából már belülről is megismerkedhetett a szemétledobó rejtelmeivel - egyedül marad. Simon erélyes műkereskedő barátja nyomós érvekkel győzi meg Melvint, hogy ő az egyetlen, aki gondját viselhetné az ebnek.
Az embergyűlölő férfi steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki...
Az év egyik legjobb vígjátéka, amelynek főszereplői - Jack Nicholson (Száll a kakukk fészkére, Batman, Farkas, A postás mindig kétszer csenget) és Helen Hunt (Twister, Only You) - a filmben nyújtott teljesítményükért megkapták a legjobb alakításért járó Oscar-díjat!



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 10:13
. Lesz ez még így se szinkronizált JOGLEJÁRT ÚJ DVD - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Fontos